PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1997
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
XI Warszawskie Targi Spozywcze
, s. 6
artykuł:
Uzycie soli jodowanej w przetworach
, s. 14-15
artykuł:
Taspol'97
, s. 6
artykuł:
Krew jako dodatek barwiacy
, s. 26
artykuł:
Kielbasy surowe. Wplyw surowca, receptury i przebiegu dojrzewania na stabilnosc przechowalnicza. Czesc II
, s. 30-33
artykuł:
Barwnik i przyprawa w jednym
, s. 22
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.