PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
2000
Tom
35
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
Wystepowanie pozostalosci wybranych pestycydow chloroorganicznych [DDT] oraz polichlorowanych bifenyli [PCB] w olejach roslinnych dostepnych na rynku polskim w latach 1996-1998
(
Cozel A.
,
Obiedzinski M. W.
), s. 71-76
artykuł:
Charakterystyka wybranych rynkowych oliw z oliwek pod wzgledem jakosci w swietle praw Unii Europejskiej i Polski
(
Matuszewska M.
,
Wroniak M.
,
Obiedzinski M. W.
,
Krygier K.
), s. 77-90
artykuł:
Blending jako metoda ksztaltowania niektorych fizycznych produktow tluszczowych. Czesc II. Mieszanki olejow wysoko utwardzonych z olejem rzepakowym nisko-i srednio uwodornionym
(
Braczko M.
,
Jakubowski A.
), s. 91-102
artykuł:
Porownanie wybranych margaryn typu Soft produkowanych w kraju
(
Ptasznik S.
,
Jerzewska M.
), s. 103-111
artykuł:
Badania nad wystepowaniem wielopierscieniowych weglowodorow aromatycznych w rzepaku i produktach olejarskich
(
Jankowski P. S.
,
Obiedzinski M. W.
), s. 112-125
artykuł:
Badanie wplywu dodatku lecytyny rzepakowej oraz oleju tloczeniowego na stabilnosc rafinowanego oleju rzepakowego
(
Krawcow A.
,
Krawcow A.
), s. 126-130
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.