PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2010
Tom
64
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Bezpieczenstwo potraw. Higiena osobista kluczem do sukcesu
(
Dzwolak W.
), s. 3
artykuł:
Profesjonalnie w przedszkolu. Organizacja gastronomii przedszkolnej
(
Grzesinska W.
), s. 4-5
artykuł:
Dobroczynny dodatek do potraw. Len zrodlem zdrowia, ale czy zawsze?
(
Zbikowska A.
), s. 8-9
artykuł:
Skorupiaki z rusztu - luksus, na ktory nie bedzie nas stac? Narastajacy problem z hodowla krewetek
(
Bykowski P. J.
), s. 10
artykuł:
W walce o przyszlosc gastronomii. Nowoczesne schematy nauczania w szkolach gastronomicznych
(
Holysz H.
), s. 21
artykuł:
Mors czy kwas chlebowy. Victor Plitko, wlasciciel sieci Babooshka, z pochodzenia Rosjanin
(
Kucia M.
), s. 25
artykuł:
Powrot do tego, co polskie. Polka w Zelazowej Woli
, s. 26
artykuł:
Wspomnienie tradycyjnych smakow. Relacja z festynu rodzinnego 'Kuchnia Pachnaca Tradycja'
(
Zukowska B.
), s. 32
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.