PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2004
Tom
58
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Wydatki kwalifikowane w sektorowych programach operacyjnych
(
Wielinska D.
), s. 12-14
artykuł:
Wspolnotowy znak towarowy
, s. 48-49
artykuł:
Wdrazanie unijnych form regulacji rynku przez polskie mleczarstwo
(
Kozlowski A.
), s. 16-18
artykuł:
Swiatowy rynek mrozonek warzywnych
(
A.L.
), s. 40
artykuł:
SMEsforFOOD - europejska inicjatywa na rzecz MSP z sektora przetworstwa zywnosci
(
Maszewska A.
,
Bakowski A.
), s. 26-27
artykuł:
Regulatory konsystencji jogurtu
(
Meester R.
,
Piorkowski D.
), s. 28-29
artykuł:
Procedury i instrukcje w systemie HACCP
(
Dzwolak W.
), s. 52-53
artykuł:
Homogenizator pompowy
, s. 25
artykuł:
EUREPGAP - standard dla producentow owocow i warzyw
(
Kabulski B.
), s. 41
artykuł:
Aldec G2 - krok w przyszlosc
, s. 30
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.