PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2000
Tom
44
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
System PET-Asept
(
Majorczyk L.
,
Materek P.
), s. 3-5
artykuł:
Uwagi UNESDA do bialej Ksiegi Europejskiej o Bezpieczenstwie Zywnosci, utworzenie Europejskiej Agencji ds.Zywnosci
, s. 12
artykuł:
50 lat Wydzialu Chemii Spozywczej i Biotechnologii Politechniki Lodzkiej
(
Bortkun O.
), s. 13
artykuł:
Aktywnosci enzymatyczne slodu wplywajacego na poziom beta-glukanu brzeczki
(
Sieliwanowicz B.
,
Halasinska A.
), s. 21-24
artykuł:
VI Seminarium pt. Postepy w technologii i analityce piwa
(
Dubiel L.
), s. 25
artykuł:
Proby zastosowania bakterii Zymomonas mobilis i drozdzy Saccharomyces cerevisiae do fermentacji alkoholowej bulw topinamburu
(
Szambelan K.
,
Chrapkowska K. J.
,
Nowak J.
), s. 39-41
artykuł:
Europejski i polski rynek mrozonych owocow
(
Kubiak K.
), s. 46-49
artykuł:
XXXIV Sprawozdawczy Krajowy Zjazd Delegatow SITSpoz.
, s. 56-57
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.