PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
2000
Tom
07
Numer
8
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
8
artykuł:
Polski team juniorow na Olimpiadzie Kulinarnej w Erfurcie
(
Bienkowska M.
), s. 40-41
artykuł:
Wymagania co do wyposazenia, kwalifikacji personelu oraz zakresu swiadczonych uslug, w tym uslug gastronomicznych, dla schronisk i innych obiektow swiadczacych uslugi hotelarskie
(
Mikuta B.
), s. 45-46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.