PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2003
Tom
47
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
System kontrolny producenta wymagany przez ustawe o towarach paczkowanych
(
RoJ
), s. 6-7
artykuł:
Wykorzystanie owsa dla celow spozywczych i przemyslowych
, s. 12-13
artykuł:
Charakterystyka aromatycznych substancji lotnych produktow ekstrudowanych z dodatkiem maki owsianej
(
Obuchowski W.
,
Majcher M.
), s. 14-16
artykuł:
Stowarzyszenie Mlynarzy RP w 2003 roku
(
Rothkaehl J.
,
Gorniak W.
,
Kapka T.
), s. 19-20
artykuł:
Wplyw surowca i warunkow produkcji na stan mikrobiologiczny i niektore cechy biochemiczne ciasta makaronowego i makaronu
(
Obuchowski W.
), s. 25-27
artykuł:
Pan Wiktor Obuchowski uzyskal tytul naukowego profesora nauk rolniczych
, s. 27
artykuł:
Produkty makaronowe jako przyklad zywnosci wygodnej, spelniajacej wspolczesne wymagania dietetyczne
(
Stute R.
), s. 28
artykuł:
Zbozowi silacze regionu
(
Lewandowska J. B.
,
Umianski K.
), s. 35
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.