PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2002
Tom
35
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Zawartosc magnezu we wlosach, a wybrane wskazniki lipidowe w surowicy krwi studentow Akademii Medycznej w Bialymstoku
(
Karczewski J.
,
Ostrowska L.
,
Stefanska E.
), s. 155-159
artykuł:
Zawartosc chromu, cynku, miedzi, niklu, kadmu i olowiu w glebach z terenow Stalowej Woli
(
Kocjan R.
,
Kot A.
,
Ptasinski H.
), s. 127-131
artykuł:
Wielopierscieniowe weglowodory aromatyczne w miesnych i drobiowych artykulach spozywczych
(
Ciemniak A.
,
Protasowicki M.
), s. 121-125
artykuł:
Serum copper and zinc concentrations in women with rheumatoid arthritis in relation to consumption frequency of various foods
(
Witkowska A. M.
,
Markiewicz R.
,
Hukalowicz K.
,
Kuryliszyn-Moskal A.
,
Borawska M. H.
)
artykuł:
Ocena dzialania cytotoksycznego chlorku benzalkonium w warunkach narazenia dlugotrwalego in vitro w bioreaktorze INTEGRA CL 6-WELL
(
Skowron J.
,
Zapor L.
), s. 179-185
artykuł:
Narazenie zawodowe kierowcow wozkow widlowych na spaliny silnikow Diesla
(
Posniak M.
,
Makhniashvili I.
,
Koziel E.
,
Kowalska J.
), s. 187-193
artykuł:
Charakterystyka skladu kwasow tluszczowych wybranych tluszczow spozywczych do smarowania pieczywa
(
Daniewski M.
,
Jacorzynski B.
,
Mielniczuk E.
,
Filipek A.
,
Balas J.
,
Pawlicka M.
), s. 113-119
artykuł:
Badanie zawartosci chromu, cynku, miedzi, niklu, kadmu i olowiu w wodzie pitnej z terenow Stalowej Woli
(
Kocjan R.
,
Kot A.
,
Ptasinski H.
), s. 133-137
artykuł:
Aktywnosc transferazy-S-glutationowej w erytrocytach u osob zawodowo narazonych na zwiazki olowiu
(
Kasperczyk S.
,
Kasperczyk A.
,
Birkner E.
,
Ostalowska A.
,
Dziwisz M.
), s. 173-178
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.