PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2002
Tom
56
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Strategie cenowe na rynku produktow zywnosciowych
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 3-4
artykuł:
Produkty markowe szansa dla malych i srednich przedsiebiorstw
(
Mruk H.
), s. 8
artykuł:
Male i srednie firmy w przemysle spozywczym
(
Urban R.
), s. 9-11
artykuł:
Mozliwosci wsparcia malych i srednich przedsiebiorstw
(
Szczepaniak I.
), s. 12-16
artykuł:
Bioterroryzm a bezpieczenstwo zywnosci
(
Duda Z.
), s. 16
artykuł:
Marka w strategii malych i srednich przedsiebiorstw
(
Imbs B.
), s. 18-19
artykuł:
Producenci zywnosci podbijaja swiat
(
Andrew A.
), s. 20-21
artykuł:
Noack Polen wiarygodny partner w kontroli jakosci mikrobiologicznej i monitorowaniu stanu higieny
, s. 22
artykuł:
Proba ulepszenia metod wykrywania beztlenowych bakterii przetrwalnikujacych
(
Witkowska-Gwiazdowska A.
,
Czajkowska D.
,
Sikorska I.
), s. 28-29
artykuł:
Zagrozenia w produkcji sokow owocowych Alicyclobacillus acidoterrestris
(
Czajkowska D.
), s. 30-31
artykuł:
Polagra Food 2002 - oferta nowosci i informacji
(
Chylek D.
), s. 32-33
artykuł:
Zlote medale Taropaku 2002
(
Smolinski E.
), s. 36-38
artykuł:
Oprogramowanie branzowe w praktyce - firma Ott a.Sohn
(
H.S.
,
A.K.
), s. 39
artykuł:
40 lat Wydzialu Technologii Zywnosci Akademii Rolniczej im.A.Cieszkowskiego w Poznaniu
, s. 40-41
artykuł:
40 lat pracy dla przemyslu spozywczego: dr Janusz B. Berdowski
(
B.I.
), s. 42
artykuł:
Wplyw izolatu i koncentratu bialek sojowych na wlasciwosci drobno rozdrobnionych farszow z miesa drobiowego
(
Grochalska D.
,
Mroczek J.
), s. 43-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.