PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2004
Tom
42
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Wzrost cen zboz wymusza zdecydowana poprawe zuzycia pasz
(
Eckert R.
), s. 12
artykuł:
Wyniki oceny przyzyciowej knurow przeprowadzonej metoda BLUP
(
Rozycki M.
,
Zak G.
), s. 35-36
artykuł:
Woda - niedoceniany skladnik w zywieniu swin
(
Burek R.
,
Grela E. R.
), s. 47-48
artykuł:
Wczesne odsadzanie zmniejsza liczbe prosiat od lochy?
(
Konarkowski A.
), s. 22-23
artykuł:
Ocena warunkow produkcji trzody chlewnej w systemie kontroli bezpieczenstwa zywnosci opartym o analize zagrozen i ryzyka HACCP
(
Kolacz R.
), s. 89-93
artykuł:
Notatki z Konferencji 'Bioasekuracja, optymalne zywienie, profilaktyka - podstawy oplacalnej produkcji swin', Pulawy 2003. Czesc V. Problemy zwiazane z epidemiologia i profilaktyka chorob ukladu pokarmowego
(
Pejsak Z.
), s. 97-98
artykuł:
Na fermie reprodukcyjnej liczacej 445 loch i obslugiwanej przez 3 pracownikow najemnych, straty prosiat wynosza 4 procent
(
Le Bas D.
), s. 78-82
artykuł:
Jak uniknac problemow w rozrodzie w stadach zakazonych wirusem PRRS?
(
Stadejek T.
), s. 114
artykuł:
Czynniki srodowiskowe - utrzymanie i obrot zwierzetami oraz ich wplyw na ilosc i jakosc miesa w tuszy wieprzowej
(
Nienartowicz-Zdrojewska A.
), s. 43-45
artykuł:
Chelaty aminokwasowe w zywieniu loch prosnych i karmiacych. Czesc I cyklu
(
Fuchs B.
,
Szuba-Trznadel A.
), s. 56-58
artykuł:
Badania nad wskaznikami uzysku elementow sluzacych do ustalania masy poubojowej tusz wieprzowych o obrobce standardowej zgodnej z wymaganiami Unii Europejskiej
(
Rogalski J.
,
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
), s. 38-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.