PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trendy Food
Rocznik
2004
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Teraz Polka!
, s. 56-57
artykuł:
Sery prostota czy wyrafinowanie?
(
K Z.
), s. 26-30
artykuł:
Parma - wloska marka
(
Desimoni F.
), s. 24
artykuł:
On-the-job training znany, [nie znany?] sposob rozwoju umiejetnosci
(
Klimczak M.
), s. 54-55
artykuł:
Kariera herbaty
(
Leder A.
), s. 46-47
artykuł:
Jak kreowac wizerunek firmy produkujacej zywnosc?
(
Sanski T.
), s. 52
artykuł:
Dekada pelna zadowolenia
(
Wiaderek A.
), s. 37
artykuł:
Czyja marka na europejskim rynku?
, s. 22-23
artykuł:
Balkanskie przysmaki
, s. 61
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.