PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1998
Tom
42
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Odmiany pszenicy odpowiednie dla przetworstwa
(
Kaczynski L.
), s. 2-7
artykuł:
Rynek zboz w perspektywie sezonu 1998-99
(
Kisiel M.
), s. 8-9
artykuł:
Firma Pavan S.p.A. dostarcza nowe linie do produkcji zywnosci ekstrudowanej na rynek polski - wizyta w firmie EMKO Sp.z o.o.
(
Jurga R.
), s. 10
artykuł:
Nowe techniki i aspekty podwyzszenia efektywnosci mlyna - mlyn obslugooszczedny
(
Napiorkowski L.
), s. 13-16
artykuł:
VICTAM'98 - Targi zbozowo-mlynarsko-paszowe w Utrechcie
(
Jurga R.
), s. 18-22
artykuł:
Wplyw nawozenia azotowego na wartosc technologiczna wybranych odmian pszenicy ozimej
(
Cacak-Pietrzak G.
,
Ceglinska A.
,
Haber T.
,
Sek M.
), s. 23-26
artykuł:
Wplyw wybranych zabiegow agrotechnicznych na wartosc technologiczna zyta
(
Ceglinska A.
,
Cacak-Pietrzak G.
,
Haber T.
,
Sek L.
), s. 26-28
artykuł:
Proby technologiczne otrzymywania makaronow typu instant
(
Leszczynski K.
,
Dluzewska E.
,
Urbaniak A.
), s. 28-30
artykuł:
VICTAM'98 - Urzadzenia do obrobki termicznej surowcow i mieszanek paszowych
(
Moscicki L.
), s. 31-33
artykuł:
Nowe rozwiazania techniczne w mieszalniach pasz
(
Tyburcy A.
), s. 33-36
artykuł:
Silosy BIN podstawa rozwoju przechowalnictwa zboz w kraju
(
Jurga R.
), s. 37-38
artykuł:
Nowy stabilizator strumienia ziarna SSZ produkcji Spomasz Ostrow Wielkopolski
, s. 39-40
artykuł:
Porownanie kosztow produkcji makaronow wytwarzanych z twardych i miekkich odmian pszenicy przy zastosowaniu uzupelniajacych dodatkow bialkowych
(
Tyburcy A.
), s. 43
artykuł:
Maszyny do czyszczenia i sortowania zboz dunskiej firmy DAMAS
(
Serafin A.
), s. 44-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.