PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
1999
Tom
06
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Zywnosc funkcjonalna i nauka o zywnosci funkcjonalnej - podsumowanie dyskusji panelowej
(
Barylko-Pikielna N.
), s. 223-227
artykuł:
Wspolczesne koncentraty witaminowe
(
Macura R.
), s. 113-124
artykuł:
Wplyw dodatku inuliny na cechy jakosciowe biojogurtow
(
Wszolek M.
), s. 176-184
artykuł:
System prozdrowotnego zywienia w gastronomii
(
Zalewski S.
), s. 135-149
artykuł:
Przyczyny, kierunki rozwoju i segmentacja rynku zywnosci prozdrowotnej na tle doswiadczen swiatowych
(
Krajewski K.
), s. 150-167
artykuł:
Antagonistyczna aktywnosc bakterii fermentacji mlekowej Lactobacillus acidophilus
(
Klewicka E.
,
Libudzisz Z.
,
Czajka D.
,
Kuc K.
), s. 168-175
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.