PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2001
Tom
10
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Rurkowe elementy podajace szproty baltyckie do maszyn przetworczych
(
Kosmowski M.
), s. 5-9
artykuł:
Wplyw kinematycznych parametrow na opory ciecia odglawiajacego szproty nozami wibracyjnym i gilotynowym
(
Dowgiallo S.
), s. 10-16
artykuł:
Koncepcja rownobieznego napedu przenosnika lancuchowego
(
Weiner W.
), s. 17-20
artykuł:
Badania jakosciowe pieczywa z dodatkami produktow przemyslu mleczarskiego oraz maki kukurydzianej
(
Krawczyk M.
), s. 37-41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.