PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Alkoholowe podboje wyspiarzy
(
Petrus S.
), s. 16-17
artykuł:
Laboratorium smaku
(
Ignacionek E.
), s. 18
artykuł:
Jestem zwolennikiem tradycyjnej, polskiej kuchni
(
Domeracka K.
), s. 22
artykuł:
EUROszansa 2012? Raport
(
Boruc R.
), s. 24-27
artykuł:
Segment mies i przetworow miesnych
(
Szymula M.
), s. 30-32
artykuł:
Plynne aromaty
(
Ignacionek E.
), s. 34
artykuł:
Syndrom polskiej restauracji
(
Matla J.
), s. 36-37
artykuł:
Uslugi gastronomiczne jako element hotelarstwa
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 38-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.