PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2004
Tom
56
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Rys historyczny swiatowego i polskiego prawa zywnosciowego
(
Tyszkiewicz S.
), s. 6-8
artykuł:
Oznaczanie aktywnosci wody kielbas typu salami
(
Cwiertniewski K.
,
Przybyl H.
,
Egierski K.
), s. 10-12
artykuł:
Przetworstwo surowcow lacznotkankowych na zelatyne w zakladach miesnych
(
Guzinski J.
), s. 14-17
artykuł:
Zastosowanie komputerowej analizy obrazu do oceny zmian w miesie szynek
(
Wajdzik J.
), s. 18-20
artykuł:
Koniec problemow z klasyfikacja tusz wieprzowych
, s. 28-29
artykuł:
Konferencja Zwiazku 'Polskie Mieso'
, s. 31
artykuł:
Nagroda Gospodarcza Prezydenta RP
, s. 36
artykuł:
Polska Izba Dodatkow do Zywnosci
, s. 36
artykuł:
Grupa Raben w Centralnej i Wschodniej Europie
(
mw
), s. 38
artykuł:
Gala finalowa konkursow promocyjnych
(
mw
), s. 40-41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.