PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1997
Tom
51
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Regulacja produkcji skrobi ziemniaczanej we Wspolnocie Europejskiej
(
Jedrzejewski I.
), s. 2-4
artykuł:
Przemyslowe przetworstwo ziemniaka skrobiowego w Polsce
(
Chotkowski J.
,
Gazinski B.
,
Rembeza J.
), s. 5-7
artykuł:
Zarzadzanie jakoscia a teoria konkurencji
(
Kulczycka D.
), s. 8-11
artykuł:
Wzbogacanie zywnosci w jod
(
Janitz W.
,
Szymandera-Buszka K.
), s. 12-14
artykuł:
Targi w Kolonii - Anuga 1997
, s. 14
artykuł:
Teraz szklo
(
Smolinski E.
), s. 26-28
artykuł:
Urzadzenie do wytwarzania kwasu piekarskiego na bazie czystych kultur bakterii z mozliwoscia wykorzystania czerstwego pieczywa
(
Fetlinski A.
,
Sadkiewicz K.
,
Sadkiewicz J.
), s. 29-30
artykuł:
Bezpieczenstwo zywnosci i system HACCP
(
Piasecka-Jozefiak K.
,
Badocha E.
), s. 31
artykuł:
Zastosowanie wysokich cisnien hydrostatycznych do utrwalania przetworow rybnych
(
Kloczko I.
,
Chudoba T.
), s. 46-48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.