PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
1998
Tom
36
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Czy obnizajaca sie oplacalnosc tuczu trzody przyniesie spadek jej poglowia
(
Okularczyk S.
), s. 5-7
artykuł:
Swinia widziana inaczej
(
Migdal W.
), s. 9-11
artykuł:
Forma paszy a jej spozycie i efekty produkcyjne
(
Grudniewska B.
), s. 13-15
artykuł:
Wlokno pokarmowe w zywieniu swin
(
Kapica E.
,
Rabos A.
), s. 18-22
artykuł:
Zastosowanie kultur drozdzy probiotycznych w zywieniu swin
(
Lipinski K.
), s. 24-25
artykuł:
Znaczenie wprowadzenia zmian w recepturach diet zywieniowych
(
Campbell R.
), s. 27-29
artykuł:
Lubin w zywieniu swin
(
Wasilewko J.
,
Buraczewska L.
), s. 32-34
artykuł:
Rola enzymow jako dodatkow paszowych w zywieniu trzody chlewnej. Czesc I. Enzymy rozkladajace wielocukry
(
Potkanski A.
), s. 36-37
artykuł:
Dobry producent bedzie zawsze przykladem godnym nasladowania
(
Chalupka P.
), s. 39-42
artykuł:
Biostymulatory w zywieniu trzody chlewnej
(
Osek M.
,
Klocek B.
), s. 46-50
artykuł:
Stan obecny i perspektywy w produkcji trzody chlewnej w Polsce w aspekcie przygotowan do czlonkostwa w Unii Europejskiej
(
Zak G.
,
Mucha A.
), s. 52-55
artykuł:
Kooperacja i wielokierunkowosc produkcji
(
Zajac G.
), s. 57-58
artykuł:
Podwojny efekt kontrolowanego, dodatkowego stosowania kwasow organicznych u swin
(
Pejsak Z.
), s. 60-62
artykuł:
Porownanie krajowych i importowanych urzadzen ultradzwiekowych do przyzyciowej i poubojowej oceny miesnosci swin
(
Ostrowski A.
,
Blicharski T.
), s. 64-67
artykuł:
Wplyw AGRICID-u na wyniki tuczu i umiesnienie tuszy swin
(
Korniewicz D.
,
Korniewicz A.
), s. 68-72
artykuł:
Seminarium zywieniowe w Przysieku
, s. 73
artykuł:
Badania porownawcze roznych systemow dogrzewania prosiat
(
Doga M.
,
Winnicki S.
,
Fopp A.
), s. 74-77
artykuł:
Mikroklimat w chlewni
(
Nawrocki L.
,
Doga M.
,
Piotrkowski M.
), s. 79-81
artykuł:
Obnizenie kosztow produkcji swin w Europie o 20 procent jest konieczne i mozliwe - John Gadd
(
Pastuszewska B.
), s. 83-84
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.