PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1999
Tom
53
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Zmiany w strukturze energetycznej diety w Polsce i w krajach UE a zalecenia FAO-WHO
(
Kowrygo B.
), s. 18-19
artykuł:
Wspolczesne trendy w biotechnologii aromatow spozywczych i zwiazkow zapachowych
(
Gora J.
), s. 39
artykuł:
Urzadzenia i uslugi za znakiem najwyzszej jakosci
, s. 50-51
artykuł:
Polska Federacja Producentow Zywnosci
, s. 94
artykuł:
Nauka o zywnosci u progu XXI wieku
(
Kostyra H.
), s. 68-70
artykuł:
Munters
, s. 85
artykuł:
Model oceny korzysci restrukturyzacyjnych
(
Zarzecki D.
), s. 24-26
artykuł:
Malaszewicze w Dolinie Lak
(
Smolinski E.
), s. 88-89
artykuł:
Linde Gaz Polska - z gazem w przyszlosc
, s. 44-71
artykuł:
Inzynieria smaku
(
Smolinski E.
), s. 86-87
artykuł:
Idealne opakowanie
, s. 82
artykuł:
Fortuna - marka kreowana jakoscia produktu
, s. 37-38
artykuł:
Danfoss dla przemyslu spozywczego
, s. 78-79
artykuł:
Astra - tradycja i nowoczesnosc
(
Chylek D.
), s. 64
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.