PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2006
Tom
60
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Zmyslne zmywanie [II]
(
Grzesinska W.
), s. 6-7
artykuł:
Technologia miesa drobiowego [1] Sposob na tuszki
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Wachowicz I.
), s. 10-11
artykuł:
Ponegocjujmy
(
Mruk H.
,
Mruk J.
), s. 12-13
artykuł:
Gastronomia z dyplomem
(
DG
), s. 16
artykuł:
Salon Warszawy
(
Gasik D.
), s. 17
artykuł:
Five o'clock
(
DG
), s. 24
artykuł:
Filizanka przyjemnosci
(
DG
), s. 25
artykuł:
Luksus w domowej atmosferze
(
Magner J.
), s. 29
artykuł:
Zarzadzanie personelem [II] Wystarczy miec motywacje
(
Kowalik A.
), s. 31
artykuł:
Wina z antypodow. Nowa Zelandia - nowy smak
(
Chrzczonowicz S.
), s. 37-38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.