PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2003
Tom
02
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Zmiany ilosciowe wybranych skladnikow chemicznych w procesie mrozenia i zamrazalniczego skladowania glownych i bocznych roz brokula
(
Gebczynski P.
), s. 31-39
artykuł:
Wplyw zmiennego poziomu wybranych preparatow barwotworczych na wyrozniki barwy modelowych kielbas o obnizonym dodatku azotynu sodu
(
Pietrasik Z.
,
Duda Z.
,
Jarmoluk A.
), s. 143-153
artykuł:
Wplyw produktow hydrolizy enzymatycznej polisacharydow nieskrobiowych na cechy piwa pszenzytniego
(
Blazewicz J.
,
Rytel E.
), s. 75-82
artykuł:
Wlasciwosci fizykochemiczne i ocena sensoryczna wafli typu light
(
Fortuna T.
,
Stachura M.
,
Buda A.
), s. 83-96
artykuł:
Nutrition versus metabolic diseases in the opinion of the community of the Podkarpacie county
(
Cebulak T.
,
Pieczonka W.
)
artykuł:
Fatty acid composition of fat tissue triglycerides and skeletal muscle tissue histostructure of pigs fed diet containing flax seed
(
Doichev V.
,
Angelov A.
,
Szostak B.
,
Ribarsci S.
,
Katzarov V.
)
artykuł:
Etnocentryzm konsumencki - czynnik wplywajacy na decyzje nabywcze konsumentow na rynku zywnosci
(
Sajdowska M.
), s. 177-184
artykuł:
Effect of detergents on xanthan production during batch and continuous cultivation of Xanthomonas campestris NRRL B-1459
(
Janas P.
,
Gustaw W.
,
Mleko S.
,
Pielecki J.
)
artykuł:
Badanie zdolnosci wiazania magnezu przez drozdze paszowe Candida utilis ATCC 9950 w warunkach hodowli wglebnej
(
Blazejak S.
,
Duszkiewicz-Reinhard W.
,
Gniewosz M.
,
Kaminski T.
), s. 109-123
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.