PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2000
Tom
---
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Zmiany wybranych wlasciwosci fizykochemicznych miesa wieprzowego przechowywanego w powietrzu i atmosferze gazow kontrolowanych
(
Kondratowicz J.
,
Bak T.
,
Podlejska Z.
), s. 27-33
artykuł:
Wystepowanie ochratoksyny A w paszach i komponentach paszowych w rejonie Warmii i Mazur
(
Jedryczko R.
,
Bancewicz E.
), s. 149-150
artykuł:
Wplyw spozycia diet zawierajacych kakao na wartosc odzywcza bialka
(
Klobukowski J.
,
Wisniewska-Pantak D.
,
Lagun I.
), s. 249-250
artykuł:
Wartosc odzywcza miesa kroliczego w porownaniu z miesem kurczat, kaczek i gesi
(
Lewczuk A.
,
Janiszewska M.
,
Michalik D.
,
Szeremeta J.
), s. 143-144
artykuł:
Twardosc nasion grochu [Pisum sativum L.] poddanych obrobce cieplnej w piecu konwekcyjno-parowym
(
Borowski J.
,
Borowska J.
), s. 151-158
artykuł:
Surowcowo-technologiczne uwarunkowania jakosci oleju rzepakowego
(
Rotkiewicz D.
,
Konopka I.
), s. 205-214
artykuł:
Mozliwosci zwiekszania produkcji obnozy pylkowych oraz wykorzystanie pylku w handlu
(
Grabowski P.
,
Siuda M.
), s. 43-52
artykuł:
Jakosc zdrowotna - nowy wyroznik 'lepszej zywnosci'
(
Zdunczyk Z.
), s. 7-15
artykuł:
Fizykochemiczne wlasciwosci produktow z miesa wolowego poddanego przyspieszonemu dojrzewaniu
(
Tkacz K.
), s. 167-176
artykuł:
Czarnuszka siewna [Nigella sativa L.] - cenna roslina, znana, lecz zapomniana
(
Wierzbicka B.
), s. 251-256
artykuł:
Cykoria salatowa - warzywo malo znane
(
Majkowska J.
), s. 263-271
artykuł:
Analiza wybranych elementow integrowanej produkcji owocow na przykladzie IPO Rypin-Brodnica-Lubawa
(
Tyburski M.
,
Wazbinska J.
), s. 291-295
artykuł:
Akumulacja kadmu i olowiu w kolejnych etapach ontogenezy pomidora hodowanego na Bialorusi
(
Kilczewski A. W.
,
Szur A. W.
,
Walko O. W.
,
Romankowa S. W.
), s. 317-321
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.