PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1997
Tom
04
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Fizyczne metody teksturowania zywnosci
(
Kolakowski E.
), s. 5-22
artykuł:
Mukopolisacharydy - wlasciwosci fizykochemiczne, izolacja i wykorzystanie
(
Sadowska M.
,
Lagocka J.
), s. 23-40
artykuł:
Ocena preferencji konsumenckich w zakresie zywnosci i zywienia
(
Kowrygo B.
,
Gorska-Warsewicz H.
,
Lugowska K.
), s. 51-60
artykuł:
Sklad aminokwasowy i frakcyjny lubinowych preparatow bialkowych
(
Lampart-Szczapa E.
,
Mossor G.
), s. 61-69
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 73-77
artykuł:
Ksztalcenie kadr a potrzeby produkcji i kontroli zywnosci
(
Rutkowski A.
,
Sikorski Z. E.
), s. 78-85
artykuł:
Ksztalcenie chemikow-technologow zywnosci i Politechnice Gdanskiej
(
Sikorski Z. E.
), s. 86-91
artykuł:
Feliks Radwanski [ 1756-1826 ]
(
Palasinski M.
), s. 98-100
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.