PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2008
Tom
62
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Kuchenne porzadki [I]
(
Dzwolak W.
), s. 3-4
artykuł:
Mechaniczna obrobka zywnosci [II] Warzywa bez skorki
(
Grzesinska W.
), s. 5
artykuł:
Święta 'na wynos'
(
D.M.
), s. 8
artykuł:
Jagnie nie tylko pieczone
(
Czerwinska D.
), s. 9-10
artykuł:
Zasada 5P. Planowanie dzialan marketingowych
(
Mruk H.
,
Mruk J.
), s. 14-15
artykuł:
Turystyka kulinarna [I]
(
Czarniecka-Skubina E.
), s. 20
artykuł:
Rozmowa 15. Herbata w menu
, s. 22
artykuł:
Kawa przy choince
(
DM
), s. 23
artykuł:
Sposoby dokonywania rezerwacji [1] Usmiech przez telefon
(
Kowalik A.
), s. 27
artykuł:
Gosc gospodarzowi swietym
(
Dominik P.
), s. 28-29
artykuł:
Zur Matejki, tort chopinowski
, s. 30-31
artykuł:
Kierunek - Rzym
(
A.W.
), s. 32-33
artykuł:
Szanse polskiej zywnosci
(
Wojnarowska M.
), s. 34
artykuł:
Czym witac Nowy Rok?
(
Zatorski S.
), s. 35
artykuł:
Wyrafinowane i zmyslowe
(
Ka
), s. 36-37
artykuł:
Starannie wybrane
(
Ka
), s. 38
artykuł:
Kilka dni w Badenii
(
Chrzczonowicz S.
), s. 39-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.