PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2000
Tom
03
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Effect of sucrose, L-ascorbic acid and pectin on the quality of frozen strawberries
(
Kmiecik W.
,
Jaworska G.
,
Lisiewska Z.
)
artykuł:
Listeria monocytogenes in salted herring
(
Dabrowski W.
,
Rozycka-Kasztelan K.
,
Kur J.
,
Kotlowski R.
)
artykuł:
The estimation of technological effectivenss of the work of chopper knives with the shear edge in the shape of circle segment
(
Dolata W.
,
Uchman W.
)
artykuł:
Tissue composition of wild boars carcasses
(
Zmijewski T.
,
Korzeniowski W.
)
artykuł:
Ethanol yield and productivity of Zymomonas mobilis in various fermentation methods
(
Nowak J.
)
artykuł:
The effect of different pulse addtives to bread products
(
Achremowicz B.
,
Korus J.
,
Curylo K.
)
artykuł:
Utilization of collagen isolate as a carrier of potassium iodide in production and storage of dishes from turkey meat
(
Waszkowiak K.
,
Szymandera-Buszka K.
,
Janitz W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.