PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2004
Tom
72
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Antygenowe markery immunoglobulin jako wskazniki fizjologicznych niedoborow przeciwcial u jagniat
(
Krzyscin P.
), s. 9-14
artykuł:
Wstepne wyniki badan nad ustalaniem sie przodowania plodow owczych
(
Gorecki M. T.
,
Slosarz P.
,
Rogozinska E.
,
Rodziejczak A.
), s. 33-36
artykuł:
Zdolnosc rozrodcza maciorek rasy suffolk i berrichonne du cher oraz wzrost ich potomstwa mieszancowego z udzialem rasy charolaise
(
Lipecka C.
,
Gruszecki T. M.
,
Kaminska A.
,
Junkuszew A.
), s. 37-42
artykuł:
Wplyw rasy oraz wieku na poziom owulacji i plennosc trojrasowych mieszancow owiec
(
Korman K.
,
Kareta W.
,
Cegla M.
), s. 43-50
artykuł:
Wplyw stosowania nasion rzepaku i lnu w tuczu jagniat na uzysk wyrebow i miesa kulinarnego oraz wybrane parametry jakosci miesa
(
Grzeskowiak E.
,
Strzelecki J.
,
Borys B.
,
Borys A.
,
Borzuta K.
,
Lisiak D.
), s. 69-78
artykuł:
Zawartosc L-karnityny w mleku i miesie roznych gatunkow przezuwaczy
(
Patkowska-Sokola B.
,
Bodkowski R.
,
Chabros A.
), s. 79-86
artykuł:
Wplyw stosowania pelnotlustych nasion rzepaku i lnu w zywieniu dojonych owiec na ilosc i jakosc produkowanego mleka i sera twarogowego
(
Borys B.
), s. 95-106
artykuł:
Plec jagniat a wspolzaleznosci wystepujace pomiedzy wybranymi cechami jakosciowymi ich miesa
(
Pietrzak M.
,
Stanisz M.
), s. 107-112
artykuł:
Wplyw genotypu matki i wybranych czynnikow technologicznych na efektywnosc tuczu jagniat, mieszancow trojrasowych
(
Przegalinska-Goraczkowska M.
,
Borys B.
,
Janicki B.
), s. 113-124
artykuł:
Bioakumulacja metali ciezkich w tkance miesniowej, watrobie i nerkach jagniat
(
Niedziolka R.
,
Pieniak-Lendzion K.
,
Horoszewicz E.
,
Szeliga W.
), s. 125-130
artykuł:
Produkcyjnosc koz bialych i barwnych uszlachetnionych oraz bezrasowych rozniacych sie wariantami genetycznymi alfa s-1 kazeiny
(
Litwinczuk A.
,
Kedzierska-Matysek M.
,
Krol J.
,
Barlowska J.
), s. 133-139
artykuł:
Zmiennosc zawartosci skladnikow mineralnych w mleku koz
(
Bombik E.
,
Bombik A.
,
Saba L.
), s. 149-156
artykuł:
Wymiary wymion koz bialych uszlachetnionych w zaleznosci od wieku i fazy laktacji
(
Bernacka H.
,
Siminska E.
,
Welnowska A.
), s. 157-163
artykuł:
Jakosc miesa koziolkow mieszancow z udzialem 50 procent i 75 procent genow rasy burskiej
(
Stanisz M.
,
Pietrzak M.
,
Gut A.
), s. 173-178
artykuł:
Uwarunkowania spozycia produktow z mleka koz i owiec wsrod studentow poludniowo-wschodniej Polski
(
Tietze M.
,
Mac J.
,
Pieczonka W.
), s. 189-200
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.