PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
7
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
7
artykuł:
Technika wysokich cisnien. Czesc 2. Przyklady zastosowania w przemysle miesnym
(
Haack E.
,
Heinz V.
), s. 32-35
artykuł:
Rozmrazanie miesa. Metoda energooszczedna
, s. 36
artykuł:
Racjonalnosc i oszczednosc - przyszlosciowe rozwiazanie automatyzacyjne produkcji [CIM] w Zakladach Miesnych Richter Fleischwaren OHG
, s. 65
artykuł:
Mieso strusi afrykanskich - wlasciwosci technologiczne
(
Slowinski M. P.
,
Adamczak L.
,
Andrzejczyk J.
), s. 38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.