PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
1996
Tom
31
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
Kondycjonowanie nasion rzepaku przed ich przerobem w warunkach przemyslowych
(
Minkowski K.
,
Katzer A.
), s. 3-11
artykuł:
Podstawowe zrodla roznych grup kwasow tluszczowych zawartych w produktach na rynku w Polsce w 1994 roku
(
Jakubowski A.
,
Pilat K.
,
Grzeskiewicz S.
), s. 12-19
artykuł:
Wplyw ogrzewania na zawartosc steroli i kwasow tluszczowych w ukladzie modelowym
(
Malecka M.
), s. 20-24
artykuł:
Oznaczanie zawartosci benzenu i toluenu w benzynie ekstrakcyjnej dla przemyslu tluszczowego przy uzyciu chromatografii gazowej
(
Ceckiewicz S.
,
Grzaka K.
), s. 25-27
artykuł:
Modyfikacja niskoerukowego oleju rzepakowego w aspekcie komponowania osnow margarynowych. Czesc I. Otrzymywanie tluszczow przeestryfikowanych w skali laboratoryjnej i okreslenie ich wlasciwosci fizykochemicznych
(
Ptasznik S.
,
Drozdowski B.
), s. 41-56
artykuł:
Polski Consensus Tluszczowy
, s. 57-60
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.