PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2005
Tom
49
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Konsument na rynkach produktow zbozowych
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 2-4
artykuł:
Przetworstwo zbozowo-mlynarskie w latach 2004-2005
, s. 4
artykuł:
Dawniej uprawiane pszenice staja sie znow atrakcyjne
(
Wiwart M.
,
Perkowski J.
), s. 5-7
artykuł:
Ofensywne akcje francuskiego mlynarstwa. Czesc 2. Rewolucja w relacjach mlynarsko-piekarskich we Francji
(
Piesiewicz H.
), s. 9-10
artykuł:
Interwencja na rynku zboz w Polsce w ramach Wspolnej Polityki Rolnej
, s. 11
artykuł:
Wplyw zwiekszania udzialu maki zytniej w mieszaninie z maka pszenna na cechy reologiczne uzyskanego ciasta
(
Abramczyk D.
,
Rothkaehl J.
), s. 12-14
artykuł:
Cechy reologiczne ciasta z rynkowej krajowej maki pszennej
(
Abramczyk D.
,
Milosz M.
), s. 14-18
artykuł:
Akryloamid - niechciany skladnik przetworow zbozowych i pieczywa
(
Czerwiecki L.
), s. 23-24
artykuł:
Wlasciwosci zywieniowe i zdrowotne szarlatu [amarantusa] dla ludzi i zwierzat
(
Rywotycki R.
), s. 24-26
artykuł:
Nowe rozporzadzenie Unii Europejskiej dotyczace higieny pasz
(
Kruse S.
), s. 27-28
artykuł:
Analiza dwuetapowego suszenia kukurydzy
(
Gawrysiak-Witulska M.
,
Ryniecki A.
,
Wawrzyniak J.
), s. 29-30
artykuł:
Kukurydza. Czesc 1. Wiadomosci ogolne
(
Gasiorowski H.
), s. 31-33
artykuł:
Zastosowanie niezywnosciowe produktow przemialu kukurydzy na sucho [Czesc 5]
, s. 34-35
artykuł:
Nowy mlyn kukurydziany o zdt 200 t-dobe juz pracuje
(
Jurga R.
), s. 36-37
artykuł:
Z zycia Miedzynarodowego Stowarzyszenia Nauki i Technologii Zboz [ICC]
(
Moscicki L.
), s. 37-38
artykuł:
Produkcja makaronow w Rosji
, s. 39
artykuł:
Utrzymywanie higieny w mlynie podstawa ochrony przed szkodnikami
, s. 40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.