PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4[B]
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4[B]
artykuł:
Web based learning in food hygiene education
(
Pirttijarvi T.
,
Kullaslahti J.
)
artykuł:
Using multidimensional analysis in the evaluation of technological value and sensory quality of pork meat
(
Przybylski W.
,
Jaworska D.
,
Czarniecka-Skubina E.
,
Kajak-Siemaszko K.
,
Wachowicz I.
)
artykuł:
Predictive microbiology - tool for quantitative microbiological risk assessment
(
Lobacz A.
,
Ziajka S.
,
Kowalik J.
,
Laniewska-Trokenheim L.
)
artykuł:
Phenolics in apples and processed apple products
(
Markowski J.
,
Kolodziejczyk K.
,
Krol B.
,
Plocharski W.
,
Rutkowski K.
)
artykuł:
Oil pumpkins seeds and their quality
(
Kulaitiene J.
,
Jariene E.
,
Danilcenko H.
,
Kita A.
,
Venskutoniene E.
)
artykuł:
Nonthermal processing technologies: potential and challenges in Southeast Asia
(
Adzahan N. M.
)
artykuł:
Influence of the preparation procedure on the antioxidant activity and colour of liqueurs from cornelian cherry [Cornus mas L.]
(
Kucharska A. Z.
,
Sokol-Letowska A.
,
Hudko J.
,
Nawirska A.
)
artykuł:
Influence of ration with reduced energy level on some histopatological changes, intramuscular fat and connective tissue in musculus longissimus dorsi over latter fattening period of young bulls
(
Oler A.
,
Walasik K.
)
artykuł:
Influence of growing technology of enzymatic activity in germinated for food wheat grains
(
Kraujutiene I.
,
Jariene E.
,
Danilcenko H.
,
Slapakauskas V.
,
Taraseviciene Z.
,
Kordusiene S.
)
artykuł:
Evaluation of the antibacterial properties of onion, garlic and oregano water extracts during in vitro digestion process in the model of human gastrointestinal tract
(
Lasik M.
,
Gumienna M.
,
Nowak J.
)
artykuł:
Ethanol fermentation with yeast cells immobilized on grains of porous ceramic sinter
(
Janiszyn Z.
,
Dziuba E.
,
Boruczkowski T.
,
Chmielewska J.
,
Kawa-Rygielska J.
,
Rosiek G.
)
artykuł:
Effect of raw material quality on fermentation activity of distillery yeast
(
Kawa-Rygielska J.
,
Chmielewska J.
,
Plaskowska E.
)
artykuł:
Effect of protein preparations addition on properties of potato snacks obtained from extruded semi-products
(
Peksa A.
,
Rytel E.
,
Kawa-Rygielska J.
,
Gryszkin A.
,
Zieba T.
)
artykuł:
Effect of free-range production system on egg quality of native greenleg partridge hens
(
Krawczyk J.
,
Sokolowicz Z.
)
artykuł:
Effect of fodder enrichment with PUFAs on quail eggs
(
Kazmierska M.
,
Korzeniowska M.
,
Trziszka T.
,
Jarosz B.
)
artykuł:
Effect of feed supplementation with the purple coneflower [Echinacea purpurea] extract on fatty acid profile and quality of pig meat
(
Hanczakowska E.
,
Swiatkiewicz M.
)
artykuł:
Effect of feed supplementation with organic selenium and vitamin E on chemical composition and sensory characteristics of Japanese quail [Coturnix japonica] eggs
(
Lukaszewicz E.
,
Korzeniowska M.
,
Kowalczyk A.
,
Bobak L.
)
artykuł:
Effect of dietary supplementation with extracted alfalfa meal on oxidation stability of cooked ham
(
Karwowska M.
,
Dolatowski Z. J.
,
Grela E. R.
)
artykuł:
Effect of coneflower, thyme and sage extracts in the diet on changes in chicken white meat quality during storage
(
Koreleski J.
,
Swiatkiewicz S.
)
artykuł:
Changes in physicochemical parameters and fatty acid composition of vegetable oils during conventional and microwave heating
(
Ostasz L.
)
artykuł:
Application of porous ceramic sinter as a support for immobilization of Saccharomyces cerevisiae yeast cells
(
Janiszyn Z.
,
Dziuba E.
,
Boruczkowski T.
,
Chmielewska J.
,
Kawa-Rygielska J.
,
Rosiek G.
)
artykuł:
Apple pomace as a potential source of nutraceutical products
(
Kolodziejczyk K.
,
Markowski J.
,
Kosmala M.
,
Krol B.
,
Plocharski W.
)
artykuł:
Analysis of oxidative changes occurring in olive oil during storage
(
Kondratowicz-Pietruszka E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.