PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Foreign trade in agri-food products in January-September 2008
, s. 6-7
artykuł:
Organic farming
, s. 8-10
artykuł:
Polish vision of Common Agricultural Policy after 2013
, s. 11-14
artykuł:
Prospects for the development of organic farming are quite optimistic
(
Stefaniak W.
), s. 15-16
artykuł:
Organic farming publicity campaign
, s. 17-18
artykuł:
Polagra Food 2008. Farma 2008
(
Ksiazyk M.
), s. 19-22
artykuł:
Great grandfather's meat delights
(
Radzewicz A.
), s. 26-27
artykuł:
Precursors of healthy food
(
Radzewicz A.
), s. 27-29
artykuł:
Vitamin factory
(
Radzewicz A.
), s. 30-31
artykuł:
Regional product: Mead produced according to an old Polish tradition
, s. 32-33
artykuł:
Unforgettable holidays Swietokrzyskie Mountains
(
Maminski D.
), s. 34-38
artykuł:
Producers and their products granted 'PDZ - Poznaj Dobra Zywnosc' Try Fine Food Quality Mark
, s. 39-41
artykuł:
Dairy excellence in new light
(
Radzewicz A.
), s. 42-43
artykuł:
The kingdom of flavours
(
Radzewicz A,.
), s. 43-44
artykuł:
The richest and most dynamic
(
Radzewicz A.
), s. 44-45
artykuł:
Inspection and certification in organic farming
, s. 46-48
artykuł:
Opinions of Polish consumers on organic food
(
Gutkowska K.
,
Zakowska-Biemans S.
), s. 49-51
artykuł:
Ethnocentric approaches of Polish consumers on the market of food products
(
Gutkowska K.
,
Ozimek I.
), s. 51-53
artykuł:
Traditional Polish cuisine - winter dishes
(
Woicka-Bekas E.
), s. 54-57
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.