PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2004
Tom
58
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Konsumenci zywnosci mrozonej
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 2
artykuł:
Jubileusz 55-lecia pracy naukowo-dydaktycznej prof. dr. hab. h.c. Mieczyslawa Palasinskiego
, s. 6
artykuł:
Nowosci techniczne i technologiczne w polskich chlodniach wielobranzowych
(
Jedrzejewska J.
), s. 8-10
artykuł:
Targi owocow i warzyw w Warszawie
, s. 12
artykuł:
Wspolczesne wytwornice lodu dla przemyslu spozywczego
(
Filin S.
,
Chmielowski M.
), s. 14-17
artykuł:
XXXVI Krajowy Zjazd Delegatow SITSpoz. Uchwala ogolna i postulaty
(
T.D.
), s. 18
artykuł:
Druga mlodosc Lodzkiej Chlodni
(
A.L.
), s. 19-20
artykuł:
Lody od pokolen
(
M.W.
), s. 20
artykuł:
ISO 22000 - harmonizacja standardow w sektorze spozywczym
(
Sitkowski L.
), s. 22
artykuł:
Przebarwienia na spawach innowacyjne sposoby usuwania
(
Gadula A.
), s. 24
artykuł:
Przejrzyste sledzenie pochodzenia surowca i produktu
(
Szablewski J.
,
Schalk H.
), s. 26-27
artykuł:
Esprion 500 doskonalej jakosci lody beda tansze
(
Meester R.
,
Piorkowski D.
), s. 28
artykuł:
Polfrost International Spedition Sp. z o.o. konkurencja rosnaca w sile
, s. 30
artykuł:
Innowacje produktowe w przetworstwie zywnosci narzedzie konkurowania asortymentem i jakoscia
(
Pasternak K.
,
Pawlowska A.
), s. 31-34
artykuł:
Strategiczna Karta Wynikow w nowoczesnym zarzadzaniu. Czesc I
(
Pietrzak M.
), s. 35-36
artykuł:
Formy promocji opakowan korzystnych dla srodowiska
(
Zakowska H.
), s. 37-39
artykuł:
Sprzedaz bezposrednia po raz trzeci
(
Leonkiewicz J.
), s. 40-41
artykuł:
Certyfikacja polskich artykulow spozywczych eksportowanych na rynek rosyjski
(
W.K.
), s. 43
artykuł:
Jakosc zywieniowa wybranych grup mrozonych produktow warzywnych
(
Polak E.
,
Cwiertniewski K.
,
Egierski K.
), s. 44-46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.