PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Theriologica
Rocznik
2004
Tom
49
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Evolution of marmots (Rodentia, Sciuridae): combining information on labial and lingual sides of the mandible
(
Cardini A.
)
artykuł:
Food habits of wolves Canis lupus in Latvia
(
Andersone Z.
,
Ozolins J.
)
artykuł:
Home range patterns of male fallow deer Dama dama in a sub-Mediterranean habitat
(
Davini S.
,
Ciuti S.
,
Luccarini S.
,
Apollonio M.
)
artykuł:
Population parameters and reproductive biology of the Iberian hare Lepus granatensis in Southern Iberia
(
Farfan M. A.
,
Vargas J. M.
,
Real R.
,
Palomo L. J.
,
Duarte J.
)
artykuł:
Genetic characterisation of a domestic dog canis familiaris breed endemic to South African rural areas
(
Greyling L. M.
,
Grobler P. J.
,
Van Der Bank H. F.
,
Kotze A.
)
artykuł:
Early primiparity in brown bears
(
Zedrosser A.
,
Rauer G.
,
Kruckenhauser L.
)
artykuł:
Has the condition of European bison deteriorated over last twenty years?
(
Wolk E.
,
Krasinska M.
)
artykuł:
Environmental correlates of nest site selection by wild boar Sus scrofa
(
Fernandez-Llario P.
)
artykuł:
Diet of free-ranging American mink and European polecat in Denmark
(
Hammershoj M.
,
Thomsen E. A.
,
Madsen A. B.
)
artykuł:
Survival of radiocollared adult leopard cats Prionailurus bengalensis in Thailand
(
Haines A. M.
,
Grassman L. I.
,
Tewes M. E.
)
artykuł:
Gastrointestinal and tissue levels of nickel in deer mice Peromyscus maniculatus and woodrats Neotoma fuscipes from serpentine and non-serpentine areas
(
Oswald C.
)
artykuł:
Diet selection by red-backed voles Clethrionomys gapperi
(
Kasparian K.
,
Millar J. S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.