PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2004
Tom
52
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Higieniczne warunki srodowiska pracy w piekarniach rzemieslniczych. [cz.I]
(
Ratajczak P.
,
Gorynska E.
), s. 6-9
artykuł:
Wplyw dodatku ekspandowanych nasion szarlatu na cechy ciasta i jakosc pieczywa pszennego
(
Cacak-Pietrzak G.
,
Ceglinska A.
,
Haber T.
), s. 10-12
artykuł:
Wzbogacanie wartosci zywieniowej pieczywa
(
Mielcarz M.
), s. 14-17
artykuł:
Technika termoolejowa mity i rzeczywistosc
(
Adams C.
), s. 42-43
artykuł:
Dzien dobrego chleba
(
ajc
), s. 46
artykuł:
Ciastka i wafle
(
A.L.
), s. 61
artykuł:
Unia Europejska - szanse i zagrozenia dla polskiej zywnosci
(
Polak E.
), s. 74-75
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.