PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2010
Tom
64
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Gdzie wyrzucac, zeby nie szkodzic? Niebezpieczne odpady kuchenne i sposoby ich zagospodarowania
(
Dzwolak W.
), s. 3
artykuł:
Mala powierzchnia - duze mozliwosci. Organizacja zaplecza gastronomicznego malej restauracji
(
Grzesinska W.
), s. 4
artykuł:
Skuteczne i bezpieczne. Preparaty GastroLine zaprojektowane specjalnie dla obiektow HoReCa
, s. 6
artykuł:
Zielone na wiele sposobow. Surowce warzywne na polskim rynku i ich zastosowanie w gastronomii
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Andruszkiewicz M.
), s. 7-9
artykuł:
Dziki rarytas na talerzu. Potrawy z dziczyzny i sposoby ich przyrzadzania
(
Czerwinska D.
), s. 10-11
artykuł:
Czyja to melodia? Prawa autorskie a muzyka w restauracjach
(
Matuszak D.
), s. 13
artykuł:
Giganty i maluchy. Swiat rekinow, czyli gatunki i charakterystyka straznikow oceanu [I]
(
Bykowski P. J.
), s. 14-15
artykuł:
Sprosta kazdemu wyzwaniu. Kenwood Cooking Chef - nowy wymiar gotowania
, s. 16-17
artykuł:
Restauracje w trojwymiarze. Paszport kulinarny
(
Serwatowski W.
), s. 18
artykuł:
Menu pod ostrzalem. Badanie opinii studentow na temat kart menu poznanskich restauracji
(
Olejnik I.
), s. 19-20
artykuł:
Stek, tango i malbec. Argentina - poludniowoamerykanska restauracja z temperamentem
(
Kucia M.
), s. 20
artykuł:
Delektujmy sie nad morzem. Artur Moroz i jego sopocka restauracja Bulaj
(
Kucia M.
), s. 21
artykuł:
Liczace sie wskazowki. MoJa gastronomia [XI]
(
Matuszak D.
), s. 22
artykuł:
Europejska wizytowka Lublina. Hotel Europa - jakosc, luksus i dobra kuchnia
, s. 23
artykuł:
Centrum kuchni sportowej w stolicy. Paszport kulinarny
(
Serwatowski W.
), s. 24-25
artykuł:
Kulinarny przystanek na Slasku. Nowy kompleks restauracyjny Dariusza Szczepury
, s. 27
artykuł:
Zachowac tradycyjny smak. Festiwal Smaku w Grucznie - kulinarne wydarzenie roku
(
Kucia M.
), s. 28
artykuł:
Salatkowy raj. Nieco inna Prowansja
(
AW
), s. 29-30
artykuł:
Wina, ktore nie znaja granic. Fesiwal Win Alzackich
(
winny maniak
), s. 32
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.