PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2007
Tom
06
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Technological properties of worts obtained from malts of naked barley grain
(
Blazewicz J.
,
Liszewski M.
,
Zembold A.
)
artykuł:
An attempt to apply a pullulan and pullulan-protein coatings to prolong apples shelf-life stability
(
Chlebowska-Smigiel A.
,
Gniewosz M.
,
Swinczak E.
)
artykuł:
Species identification of meat by electrophoretic methods
(
Montowska M.
,
Pospiech E.
)
artykuł:
The effect of natural antioxidants on the oxidative processes in beef
(
Karwowska M.
,
Dolatowski Z. J.
)
artykuł:
Changes of selected properties of Lactobacillus plantarum ATCC 4080 during storage of malt beverage
(
Kraszewska J.
,
Wzorek W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.