PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2000
Tom
54
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Wspolpraca przemyslu i handlu w kanalach dystrybucji artykulow zywnosciowych
(
Klosiewicz U.
), s. 3-5
artykuł:
Nowoczesne narzedzia informatyczne do obslugi firm branzy mleczarskiej
, s. 9
artykuł:
Konsument a rynek serow podpuszczkowych
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 10-11
artykuł:
Rhodia Food - Biolacta-Texel
(
Imbs B.
), s. 12-13
artykuł:
Jakosc mleka surowego i organizacja skupu mleka w spoldzielniach mleczarskich w 1998 r. Czesc II. Organizacja skupu mleka
(
Nowakowski S.
), s. 14-17
artykuł:
Koncepcja mycia w przemysle mleczarskim oparta na enzymach moze zrewolucjonizowac procedury CIP. Rewolucja w myciu
, s. 18-20
artykuł:
Wczoraj - dzis - jutro
, s. 21
artykuł:
Wykorzystanie technik marketingowych w zarzadzaniu przedsiebiorstwami przemyslu miesnego
(
Pasternak K.
), s. 25-26
artykuł:
Praktyczne doswiadczenia we wdrazaniu HACCP
(
Witkowska H.
), s. 31-32
artykuł:
Organizacje naukowe w upowszechnianiu wiedzy
(
Rutkowski A.
), s. 33-35
artykuł:
Nocolas Appert - ojciec technologii zywnosci
(
Surmacka-Szczesniak A.
), s. 38
artykuł:
Wyniki konkursu wedlin - jesien 1999
, s. 46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.