PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2005
Tom
57
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Zywnosc funkcjonalna
(
Kolanowski W.
), s. 6
artykuł:
Zawartosc miesni w tuszce kurczat brojlerow
(
Gornowicz E.
,
Pawlak A.
,
Dziadek K.
), s. 24
artykuł:
Przyprawy znane i nieznane w przetworstwie miesa
(
Makala H.
), s. 10
artykuł:
Obrot jagniecina
(
Klepacki B.
,
Rokicki T.
), s. 30
artykuł:
Aktualny stan i przemiany w branzy miesnej
, s. 40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.