PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2005
Tom
53
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Wysoka jakosc i zaufanie klientow
(
Stus M.
), s. 34-36
artykuł:
Wielkanoc w polskiej tradycji. Swiateczne dania
(
P.K.
), s. 68
artykuł:
Rola mistrza w ksztalceniu mlodej kadry. Egzamin czeladniczy
(
Kandulski W.
), s. 84-85
artykuł:
Przygody pewnej Baby
(
Bartelak F.
), s. 76-77
artykuł:
'Plejady slodkich pomyslow' ciag dalszy
(
Kania-Lentes P.
), s. 80-82
artykuł:
Piekarnia Bezglutenowa i HACCP
(
Kepka J.
), s. 44-46
artykuł:
Piece rurowe Leonardo firmy Europa
, s. 32-33
artykuł:
Orkisz wraca do lask
(
Szczypski J.
), s. 14-15
artykuł:
Ogolnopolski Dzien Edukacji Narodowej w Izbie Rzemieslniczej w Poznaniu
(
Jarosz K.
), s. 42-43
artykuł:
Ocena sensoryczna kakao
(
Lemmen E.
,
Gaca P.
), s. 62-63
artykuł:
Eliminacje w Zakopanem
(
Stus M.
), s. 92
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.