PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
2009
Tom
37
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Po zbiorze
(
Szudyga K.
), s. 12-16
artykuł:
O przeroscie podloza przez grzybnie pieczarek
(
Sakson N.
), s. 17-20
artykuł:
Okrywa praktyczne wskazowki cz.II
(
Konieczny W.
), s. 21-24
artykuł:
Zbior pieczarek rola lidera i zbieraczek w podnoszeniu efektywnosci uprawy pieczarek w skrzyniach fazy IV
(
Kostrzewski J.
), s. 25-27
artykuł:
Zwalczanie szkodnikow metoda chemiczna czy biologiczna
(
Lewandowski M.
), s. 28-32
artykuł:
Charakterystyka wazniejszych chorob bakteryjnych aktualnie pojawiajacych sie w pieczarkarniach
(
Szumigaj J.
,
Szymanski J.
), s. 33-36
artykuł:
Problematyka ochrony pieczarki na Ogolnoirlandzkiej Konferencji Pieczarkarskiej Monaghan, 21 maja 2009
(
Maszkiewicz J.
), s. 37-39
artykuł:
75 lat badan nad rola nicieni w uprawie pieczarki
(
Dmowska E.
), s. 41-46
artykuł:
Przygotowanie do sezonu
(
Czyz-Bankiel A.
), s. 47-49
artykuł:
Czy polska produkcja i eksport swiezych pieczarek wchodza w faze kryzysu
(
Smolenski T.
), s. 52-59
artykuł:
Ceny pieczarek
(
Stepka G.
), s. 61-66
artykuł:
Rozwazania o produkcji podloza w Polsce
(
Sakson N.
), s. 67-70
artykuł:
Przygotowanie podloza a efekty uprawy boczniaka
(
Czerwinska-Nowak A.
), s. 71-73
artykuł:
Galaretek kolczasty
(
Maszkiewicz J.
), s. 74-75
artykuł:
Wlasciwosci prozdrowotne grzybow
(
Radzki W.
), s. 76-78
artykuł:
Zwiazki biologicznie aktywne w grzybach
(
Wozniak W.
,
Gapinski M.
), s. 79-82
artykuł:
Zapowiadane zmiany w opodatkowaniu dzialow specjalnych
(
Sakson N.
), s. 88
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.