PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2002
Tom
46
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Stan i perspektywy krajowego rynku zboz
, s. 2-3
artykuł:
Uzupelnienie zasad skupu zboz ze zbiorow 2002 r. z doplatami ARR
(
RoJ
), s. 4
artykuł:
Podstawowe zasady znakowania zywnosci ze wzgledu na ochrone konsumenta
(
Patkowska A.
), s. 7-9
artykuł:
Wplyw warunkow obrobki hydrotermicznej na czystosc mikrobiologiczna pszenicy
(
Strybe K.
,
Obuchowski W.
), s. 10-12
artykuł:
Jeszcze o uprawach i zywnosci zmodyfikowanych genetycznie [GMO]
(
Jurga R.
), s. 13
artykuł:
Uszkodzenie skrobi w mace pszennej - przyczyny i wplyw na charakterystyke maki
(
Bunn J.
), s. 14-15
artykuł:
Wspomnienie o Wladyslawie Maksymiuku
(
Rothkaehl J.
), s. 19
artykuł:
Kongres GAM w Kolding w Danii
(
Rothkaehl J.
), s. 19-21
artykuł:
Stanowisko Krajowej Rady Piekarstwa i Cukiernictwa w sprawie mak z polepszaczami
, s. 25-26
artykuł:
Polepszacze dodawane do maki w krajach Unii Europejskiej
(
Popper L.
), s. 26-28
artykuł:
Stosowanie dodatkow do maki w USA
, s. 29-30
artykuł:
Glowne organizacje i stowarzyszenia zbozowe w Wielkiej Brytanii
(
R.J.
), s. 31-33
artykuł:
Struktura mlynarstwa w Czechach
(
Jurga R.
), s. 33
artykuł:
Masowe wystapienie psotnika lalotka [Lachesilla pedicularia] w zbozu skladowanym w silosach
(
Karnkowski W.
), s. 34
artykuł:
Spolka MIXT w Poniecku integruje lokalnych zbozowcow, mlynarzy i piekarzy
(
Jurga R.
), s. 35
artykuł:
Kontrola koncowych produktow przemialu przed ekspedycja
(
Eberle S.
), s. 38
artykuł:
Przemial ziarna pszenicy. Czesc 19. Zasady przemialu
(
Jurga R.
), s. 39-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.