PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
Rocznik
2000
Tom
09
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
The response of growing quails to diets containing oligosaccharides isolated from seeds of narrow-leaved lupin [Lupinus angustifolius]
(
Szczerbinska D.
,
Tarasewicz Z.
,
Danczak A.
,
Ligocki M.
), s. 505-512
artykuł:
The filter bag versus the conventional filtration technique for the determination of crude fibre and Van Soest cell wall constituents
(
D'heer B.G.
,
De Boever J. L.
,
Vanacker J. M.
,
Boucque C. V.
), s. 513-526
artykuł:
The filter bag versus the conventional filtration technique for the determination of crude fibre and Van Soest cell wall constituents
(
D'heer B.G.
,
De Boever J. L.
,
Vanacker J. M.
,
Boucque C. V.
), s. 513-526
artykuł:
The effect of gestation and lactation of dairy cows on lipid and lipoprotein patterns and composition in serum during winter and summer feeding
(
Pysera B.
,
Opalka A.
), s. 411-423
artykuł:
The effect of gestation and lactation of dairy cows on lipid and lipoprotein patterns and composition in serum during winter and summer feeding
(
Pysera B.
,
Opalka A.
), s. 411-424
artykuł:
Ovarian and reproductive tract responses to vitamin and mineral supplementation in prepubertal gilts
(
Ziecik A. J.
,
Kapelanski W.
,
Stepien A.
,
Rioperez J.
,
De Alba C.
), s. 471-478
artykuł:
Genetic parameters for faecal egg count following natural nematode infections and correlation with productive traits in Polish Heat sheep
(
Charon K. M.
,
Moskwa B.
,
Nowak Z.
,
Szydlowski M.
), s. 461-470
artykuł:
Genetic parameters for faecal egg count following natural nematode infections and correlation with productive traits in Polish Heath sheep
(
Charon K. M.
,
Moskwa B.
,
Nowak Z.
,
Szydlowski M.
), s. 461-470
artykuł:
Fattening of Polish Lowland lambs on diets with different energy and protein levels
(
Pajak J. J.
,
Zebrowska T.
,
Slowak M.
,
Dlugolecka Z.
), s. 447-460
artykuł:
Fattening of Polish Lowland lambs on diets with different energy and protein levels
(
Pajak J. J.
,
Zebrowska T.
,
Slowak M.
,
Dlugolecka Z.
), s. 447-460
artykuł:
Effect of vitamins on ovarian and reproductive tract development and reproductive performance in prepubertial gilts
(
De Alba C.
,
Ziecik A. J.
,
Fuentes A.
,
Garcia C.
,
Rioperez J.
,
Jana B.
,
Flores J. M.
,
Rillo S.
), s. 479-488
artykuł:
Effect of enzyme supplementation on the performance of broilers fed maize, wheat, barley or micronized dehulled barley diets
(
Yin Y.-L.
,
Baidoo S. K.
,
Boychuk J. L. L.
), s. 493-504
artykuł:
Associations between polymorphism within regulatory and coding fragments of bovine kappa-casein gene and milk performance traits
(
Kaminski S.
), s. 435-445
artykuł:
Associations between polymorphism within regulatory and coding fragments of bovine kappa-casein gene and milk performance traits
(
Kaminski S.
), s. 435-446
artykuł:
A note on the nutritional adequacy of stock diets for laboratory rats and mice
(
Pastuszewska B.
,
Ochtabinska A.
,
Morawski A.
), s. 533-542
artykuł:
A note on the nutritional adequacy of stock diets for laboratory rats and mice
(
Pastuszewska B.
,
Ochtabinska A.
,
Morawski A.
), s. 533-542
artykuł:
A note on the effect of diet and type of fat on cellulose degradability in the rumen of sheep
(
Szumacher-Strabel M.
,
Cieslak A.
,
Potkanski A.
), s. 527-531
artykuł:
A note on the effect of diet and type of fat on cellulose degradability in the rumen of sheep
(
Szumacher-Strabel M.
,
Cieslak A.
,
Potkanski A.
), s. 527-532
artykuł:
A note on absorption of crystalline threonine in pigs
(
Buraczewska L.
,
Swiech E.
), s. 489-492
artykuł:
A note on absorption of crystalline threonine in pigs
(
Buraczewska L.
,
Swiech E.
), s. 489-492
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.