PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Druga mlodosc hotelu
(
Petrus S.
), s. 14-15
artykuł:
Drogocenne gwiazdki Michelin
(
Andrzejewski J.
), s. 16-17
artykuł:
Sekret sukcesu sieci Subway opiera sie na bardzo prostym systemie zarzadzania
(
Domeracka K.
), s. 18-19
artykuł:
Obiady z szafy
(
Boruc R.
), s. 20-22
artykuł:
Sosy i dressingi dla HoReCa
(
Szymula M.
), s. 24-27
artykuł:
Mistrzowskie kawy swiata
(
Szymula M.
), s. 30
artykuł:
Wspomnienie lata
(
Matla J.
), s. 34-35
artykuł:
Psychologia ceny w sektorze HoReCa
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 36-37
artykuł:
Mieso i wedliny - mistrzowskie zaopatrzenie
, s. 39
artykuł:
Franczyza w branzy gastronomicznej - podsumowanie roku 2007
(
Zarebska A.
), s. 40-41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.