PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2007
Tom
55
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Pieczywo w diecie odchudzajacej
(
Lange E.
), s. 8-10
artykuł:
Pieczywo prozdrowotne - wykorzystanie zboz niechlebowych oraz nasion roslin oleistych
(
Kot M.
), s. 11-13
artykuł:
Potrzebne nam dobre prawo. Rozmowa z prof. Andrzejem Blikle, prezesem firmy A. Blikle
(
Stus M.
), s. 14-17
artykuł:
Rozpoznanie siebie oraz innych
(
Mruk H.
,
Mruk J.
), s. 26-27
artykuł:
Hamburg Global Bake [[V]. Od przecietnosci na szczyty
(
Kania-Lentes P.
,
Soszynska-Masny M.
), s. 38
artykuł:
Orzezwienie prosto z piekarni
(
P.K.
), s. 46
artykuł:
Carlex. Srodki natluszczajace w nowoczesnej piekarni i cukierni
, s. 50-51
artykuł:
GETH. Twoj nowy piecowy! Systemy automatycznego zaladunku i wyladunku MIWE ATHLET - maksymalna automatyzacja procesow technologicznych w piecach wsadowych
, s. 52-53
artykuł:
Sterowanie Navigo - jedno centralne sterowanie dla wszystkich piecow. Postep techniczny w malych piekarniach w Niemczeh
, s. 54-56
artykuł:
Aromatic. Jakosciowa produkcja pieczywa
, s. 62-63
artykuł:
Zdecyduje smak, czyli dlaczego w ocenie wyrobow najwyzej powinnismy punktowac smak
(
Oczak M.
), s. 64
artykuł:
Europejska Jakosc Opakowan. Seminarium
(
Gasparska R.
), s. 78-79
artykuł:
Tradycja przegrywa z elekronika
(
Zawadzka-Ben Dor R.
), s. 98-99
artykuł:
Trudni klienci - klient krytykujacy i gadatliwy
, s. 102-103
artykuł:
Lody rzemieslnicze. Lekcja 9. Z czego skladaja sie lody [c.d.]
, s. 106-107
artykuł:
Interpretacje podatkowe od 1 lipca 2007 r.
(
Paprocki J.
), s. 111-112
artykuł:
Gdy pracownik chce odejsc z pracy wczesniej, niz to wynika z kodeksu pracy
, s. 113-114
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.