PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
1992
Tom
01
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Nowa kinematyka w konstrukcji przepływomierza objętościowego
(
Wagrowski Z.
,
Lehman S.
)
artykuł:
Wplyw uplastyczniania miesa ultradzwiekami na zmiany dyfuzyjnosci cieplnej
(
Dolatowski Z.
,
Stasiak D.
), s. 7-9
artykuł:
Wlasciwosci termofizyczne cieklych produktow spozywczych
(
Niesteruk R.
), s. 11-14
artykuł:
Wplyw elektrostymulacji na niektore cechy tkanki miesniowej
(
Ostoja H.
,
Korzeniowski W.
), s. 15-18
artykuł:
Wplyw wspolczynnika perforacji i dlugosci otworow w matrycy na naciski prasujace w procesie brykietowania mieszanki paszowej z udzialem slomy
(
Heift R.
,
Kaminski Z.
), s. 19-21
artykuł:
Badania procesu ekstruzji mieszanek kukurydziano-pszennych
(
Rzedzicki Z.
), s. 23-26
artykuł:
Wplyw dodatku suszu ziemniaczanego na przebieg procesu ekstruzji kukurydzy
(
Rzedzicki Z.
), s. 27-30
artykuł:
Konstrukcyjne mozliwosci zwiekszenia przepustowosci rolkowo-szczelinowych maszyn do odskorupiania kryla
(
Dowgiello A.
), s. 31-32
artykuł:
Mlyny perelkowe - mozliwosci zastosowania w przemysle spozywczym
(
Heim A.
), s. 33-35
artykuł:
Granulacja przesypowa produktow spozywczych
(
Heim A.
,
Kochanski B.
), s. 37-40
artykuł:
Nowa pompa slimakowa do cieczy spozywczych o malych lepkosciach
(
Wagrowski Z.
,
Mroczkowski A.
), s. 41-42
artykuł:
Uszkodzenia nasion podczas mieszania w mieszarce XMF 8/A
(
Boss J.
,
Slodczyk K.
,
Swat J.
,
Wegrzyn M.
), s. 43-47
artykuł:
Badania trwalosci organow roboczych ekstrudera TS-45
(
Dzirba L.
,
Moscicki L.
), s. 49-51
artykuł:
Energotechniczna metoda oceny efektywnosci linii przetworstwa spozywczego na przykladzie produkcji kazeiny
(
Groman A.
,
Nowacki T.
,
Malinowski J.
), s. 53-57
artykuł:
Metoda energetyczno-strukturalnego modelowania dynamiki operacji podstawowych przemyslu spozywczego
(
Milanowski J.
), s. 59-61
artykuł:
Wykorzystanie ekstynkcji w automatycznej kontroli procesu fermentacji mleka
(
Jurkowski M.
,
Tuszynski W.
), s. 63-65
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.