PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2001
Tom
04
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Transfer of divercin through ultrafiltration membranes after treatment with detergents and organic solvents
(
Sip A.
,
Grajek W.
)
artykuł:
The influence of some factors on texture of fresh cheese
(
Bonczar G.
,
Walczycka M.
,
Gamrat M.
,
Janiec J.
,
Szpak B.
)
artykuł:
The effect of use of guar gum with pectin mixture in gluten-free bread
(
Gambus H.
,
Nowotna A.
,
Ziobro R.
,
Gumul D.
,
Sikora M.
)
artykuł:
Physico-chemical properties of starch from Polish grasspea [Lathyrus sativus L.] varieties
(
Korus J.
,
Achremowicz B.
,
Prokop B.
)
artykuł:
Effects of rye pretreatment and enrichment with hemicellulolytic enzymes on ethanol fermentation efficiency
(
Czarnecki Z.
,
Nowak J.
)
artykuł:
Effect of Vitmeat-C preparation on colour change and stability of 'Bologna' type sausage
(
Klak W.
,
Bilska A.
,
Krysztofiak K.
,
Sek P.
,
Uchman W.
)
artykuł:
Comparison of Polish industrial distillery yeast with ethanol producing bacteria Zymomonas mobilis
(
Nowak J.
)
artykuł:
Antibacterial activity of thermally modified lysozyme
(
Lesnierowski G.
,
Cegielska-Radziejewska R.
,
Kijowski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.