PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego
Rocznik
2005
Tom
01
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wykorzystanie wartosci hodowlanej norek w doskonaleniu cech reprodukcyjnych
(
Rucinska I.
,
Jezewska G.
,
Zieba G.
), s. 57-62
artykuł:
Wplyw genu RYR1T na ksztaltowanie sie cech mikrostrukturalnych miesnia longissimus lumborum swin
(
Bogucka J.
,
Kapelanski W.
), s. 9-16
artykuł:
Wlasciwosci fizyczno-chemiczne mleka krow czarno-bialych i czerwono-bialych w okresie wiosenno-letnim z uwzglednieniem fazy laktacji
(
Barlowska J.
,
Litwinczuk Z.
,
Topyla B.
,
Krol J.
), s. 163-170
artykuł:
Tluszcz mleczny jako zrodlo pozyskiwania bioaktywnych izomerow kwasu linolowego [CLA] i oleinowego [VA]
(
Patkowska-Sokola B.
,
Wasilewicz-Niedbalska W.
,
Bodkowski R.
,
Rozycki K.
), s. 193-201
artykuł:
Struktura genetyczna populacji koni slaskich pod wzgledem umaszczenia
(
Stachurska A.
,
Brodacki A.
,
Klimorowska A.
), s. 63-72
artykuł:
Przyczyny brakowania oraz zyciowa uzytkowosc krow holsztynsko-fryzyjskich
(
Dorynek Z.
,
Pytlewski J.
,
Antkowiak I.
), s. 17-26
artykuł:
Proba oceny wspolzaleznosci miedzy dwoma systemami bonitacji pokroju ogierow polkrwi a ilosciowymi parametrami ich skokow pod jezdzcem
(
Kapron M.
,
Janczarek I.
,
Suska A.
), s. 45-56
artykuł:
Kondycja krow czarno-bialych przy wycieleniu a ich uzytkowosc
(
Nogalski Z.
), s. 85-95
artykuł:
Efekty stymulacji owiec pulsujacym polem elektromagnetycznym w okresie przygotowania do stanowki
(
Milewski S.
,
Szczepanski W.
,
Pogorzelski M.
), s. 135-144
artykuł:
Biochemiczne wskazniki surowicy krwi tucznikow zywionych mieszanka z dodatkiem tlenku cynku
(
Rekiel A.
,
Wiecek J.
), s. 115-121
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.