PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Generalne zasady prawa zywnosciowego w Unii Europejskiej. Zielona Ksiega Komisji
, s. 201-248
artykuł:
Stanowisko FDA [Food and drug Administration] - Rzadowej Agencji ds.Nadzoru nad Lekami i Zywnoscia w Stanach Zjednoczonych wobec zywnosci otrzymywanej z organizmow modyfikowanych metodami inzynierii genetycznej
(
Lekowska-Kochaniak A.
), s. 249-251
artykuł:
Fluor w profilaktyce prochnicy. Czesc II. Metody fluorowej profilaktyki prochnicy zebow ze szczegolnym uwzglednieniem fluorkowanej soli kuchennej
(
Szponar L.
,
Traczyk I.
,
Wojtasik A.
,
Rutkowska U.
), s. 252-260
artykuł:
Sprawozdanie z pobytu szkoleniowego w laboratoriach firmy Hoffmann-La Roche w Szwajcarii
(
Witkowska A.
,
Nadolna I.
), s. 261-263
artykuł:
Dzialalnosc profesora Romana Lutynskiego w dziedzinach badan nad zywnoscia i sposobem odzywiania
, s. 281-284
artykuł:
Oliwa, czyli olej oliwkowy - podstawa diety srodziemnomorskiej. Charakterystyka, klasyfikacja, znaczenie zdrowotne
(
Kolanowski W.
), s. 285-290
artykuł:
Organizacja pracy dzialu zywienia w Centralnym Szpitalu Klinicznym Akademii Medycznej oraz Zespolonym Szpitalu Wojewodzkim w Warszawie
(
Wlodarek D.
), s. 291-304
artykuł:
Kawa - charakterystyka i znaczenie zdrowotne
(
Kolanowski W.
), s. 305-309
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.