PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2000
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
III Miedzynarodowe Targi - Ferma Swin i Drobiu 2000
, s. 8
artykuł:
FI - Food Ingredients Central and Eastern Europe 2000
, s. 12
artykuł:
Kulinarne hity SuperDrobu
, s. 16
artykuł:
Enzymy w przetworstwie miesa
, s. 22-24
artykuł:
Surowe produkty miesne wyprodukowane bez peklosoli
, s. 30-32
artykuł:
Automatyzacja pozyskiwania miesa drobiowego
, s. 36
artykuł:
Convenience - pojecie o wielu znaczeniach
, s. 40-42
artykuł:
Zastosowanie termografii przy projektowaniu maszyn dla przetworstwa miesnego
, s. 44-46
artykuł:
Posadzki stosowane w zakladach przetworstwa miesnego
, s. 52-54
artykuł:
Systemy sprzedazy produktow miesnych
(
Kotarbinski J.
), s. 58
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.