PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Konferencja w Krakowie
(
L.A.
), s. 10
artykuł:
Znakowanie miesa i produktow miesnych - czesc II
(
Szymanski P.
), s. 16
artykuł:
System ERP wspomaga zarzadzanie i kontroluje koszty przedsiebiorstwa
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 22-23
artykuł:
Od pojedynczych urzadzen po linie przetworcze. Przeglad oferty zaprezentowanej na targach IFFA 2007
, s. 24
artykuł:
Wysoka jakosc w optymalnej cenie. Wykorzystanie procedury optymalizacji kosztow w modyfikacji receptury wieloskladnikowej
, s. 34-37
artykuł:
Produkcja wedlin niskotluszczowych
, s. 38
artykuł:
Materialy elastyczne a skuteczna ochrona wrazliwych produktow spozywczych. Szanse i ograniczenia w zakresie stosowania wielowarstwowych folii barierowych
, s. 40-41
artykuł:
Brak jednoznacznych trendow w handlu miesem i wedlinami. Sposoby prezentacji miesa i wedlin w handlu detalicznym - doswiadczenia z zagranicy
, s. 42-45
artykuł:
Tworzenie ekspozycji mies i wedlin
(
Pierzchala K.
), s. 46-47
artykuł:
Smak i aromat miesa
, s. 48
artykuł:
Sklad mikroflory na wychlodzonej wolowinie
, s. 50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.